O nama

Najnovije spoznaje govore da je kvaliteta spavanja i opuštajući miran san, uz zdravu hranu i fizičku aktivnost, od najveće važnosti za dobrobit tijela i uma. Naša misija je razvijati proizvode koji će Vam omogućiti najviši nivo kvalitete spavanja, nastojeći time podići i ukupnu kvalitetu Vašega življenja.

Primjenom inovativnih tehnologija (rješenja) i upotrebom materijala najnovije generacije želimo u vaše spavaće sobe prenijeti kvalitetu spavanja kakvu zaslužujete. Naš tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom na području zdravog spavanja razvoju proizvoda pristupa vrlo studiozno, uzimajući u obzir karakteristike proizvoda koje moraju biti zadovoljene da bi isti bio superioran u svakom pogledu. Ergonomičnost, anatomske karakteristike, ekološka prihvatljivost, prirodni materijali, natprosječna trajnost, udobnost, briga o zdravlju sve su to svojstva koje naši proizvodi posjeduju.

Jedna od najbitnijih odrednica našeg poslovanja je i educirati Vas o zdravom spavanju te o proizvodima koji istome doprinose, a kako bi svoje znanje mogli maksimalno iskoristiti prilikom odabira za Vas optimalne izvedbe madraca, podnice, kreveta, jastuka ili bilo koje druge opreme za spavanje. Smatramo da vrlo velika ponuda različitih proizvoda na tržištu, vrlo često u najmanju ruku upitne kvalitete i konstrukcije, može lako utjecati na krivi odabir. Poseban naglasak želimo dati ispravnoj konstrukciji i izvedbi proizvoda, temeljenoj na stručnosti našega razvojnog tima, poštivanju normi i pravila, te ostalim unaprijed definiranim tehničkim zahtjevima.

Želimo Vam ponuditi samo proizvode za koje i sami vjerujemo da zadovoljavaju najstroža mjerila kvalitete. Najviše pozornosti namijenjeno je upravo Vama, Vašim potrebama i željama. Saslušat ćemo svaku Vašu želju i potražiti način kako da je u najvećoj mjeri i ispunimo. Usmjerenost na Vaše potrebe i zadovoljstvo najvažnije su vrijednosti prema kojima mjerimo i određujemo svoju ukupnu uspješnost.

Mi brinemo o Vašim snovima!

Sve pjene (spužve) od kojih se sastoje naši proizvodi posjeduju CertiPUR® certifikat, koji dokazuje da iste ne sadrže bilo kakve štetne tvari po ljudski organizam, a s kojima bi prilikom normalnog korištenja mogli doći u kontakt. CertiPUR® garantira i da su sve pjene apsolutno sigurne za upotrebu, te nisu štetne po okoliš (https://certipur.us/).

 

Sva pletiva od kojih su izrađene navlake naših proizvoda u skladu su s OEKO-TEX® Standardom 100 klase 1, a koji je garancija da ista ne sadrže bilo kakve štetne kemikalije, da mogu biti u dodiru s kožom te da su obzirom na klasu 1 primjerena i za korištenje kod proizvoda namijenjenih za bebe.
Uz CertiPUR® certifikat sve pjene također su sukladne i sa zahtjevima OEKO-TEX® Standarda 100 klase 1, a koji dodatno garantira sigurnost njihovog korištenja. Pjene udovoljavaju visokim zdrastvenim kriterijima, bitnima za zdravlje čovjeka kao i za zaštitu okoliša te se iste također mogu koristiti i za dječje tj. proizvode za bebe.
Svi ostali tekstilni materijali (dekor tkanine, flizelini, punila i sl.) ugrađeni u naše proizvode također su nosioci znaka OEKO-TEX® Standard 100 te su isto tako u skladu s najstrožim standardima sigurnosti.

Certificirani materijali ugrađeni u naše proizvode dodatna su garancija njihove sigurnosti i neštetnosti za zdravlje.

 

HRN EN 1334:2001

Svi naši madraci i kreveti izrađeni su u skladu s normom HRN EN 1334:2001 / Kućni namještaj — Kreveti i madraci — Metode mjerenja i preporučena dopuštena odstupanja (EN 1334:1996). Eventualna minimalna odstupanja moguća su zbog specifične prirode materijala.

Kao što i sami znamo potrebno je neko vrijeme da se naše tijelo privikne na novi madrac. Upravo iz tog razloga poznato je da kratkotrajno isprobavanje u trgovini jednostavno nije dovoljno za odabir adekvatnog madraca. Pogotovo još kada u kratkom vremenu testirate i nekoliko desetaka različitih modela madraca.
Mi Vam nudimo mogućnost da sami odlučite da li je odabrani madrac za Vas idealan. Vaš madrac možete bez rizika testirati 101 dan (ili noć) u vlastitom domu uz garanciju povrata ukoliko s istim niste zadovoljni.

Vjerujemo da će naš tim stručnjaka kroz kvalitetnu komunikaciju s Vama izabrati za Vas idealan madrac s kojim ćete biti 100% zadovoljni. Ovakav odnos između nas i Vas proizlazi iz obostranog povjerenja te naše vjere u vlastite proizvode kreirane tako da zadovolje sve prohtjeve zdravog, kvalitetnog i modernog spavanja.

Ako pak unatoč svemu nećete biti zadovoljni u razdoblju od 101 dan od kupnje, ostavljamo Vam mogućnost povrata novaca. Ukoliko se odlučite za povrat svakako Vas molimo da madrac stavite u originalnu ambalažu i jedini trošak koji ćete imati biti će da organizirate transport.

Ovu izuzetnu pogodnost „PROBNO RAZDOBLJE 101 NOĆ“ nudimo Vam upravo iz razloga što vjerujemo u svoje proizvode.

 


Naši proizvodi plod su naših ideja i inovacija te vlastitog razvoja i proizvodnje. Kod nabave i ugradnje prednost uvijek dajemo dokazano kvalitetnom materijalu proizvedenom u hrvatskim tvornicama, nastojeći time što više poticati domaću proizvodnju.

 

Znak “PRIMJERENO ZA OPREMANJE” oznaka je proizvoda čije su karakteristike prilagođene za opremanje objekata i soba za najam kao što su apartmani, pansioni, hoteli i sl. Prvenstveno su to osobine udobnost, čvrsta i trajna konstrukcija, jednostavnost upotrebe i održavanja te višefunkcionalnost. Sve je više trend da se ovakvi proizvodi koriste i u kućanstvima baš zbog svih navedenih pozitivnih karakteristika. Spavajte i Vi kao u luksuznim hotelima i apartmanima!