O nama

Najnovije spoznaje govore da je kvaliteta spavanja i opuštajući miran san, uz zdravu hranu i fizičku aktivnost, od najveće važnosti za dobrobit tijela i uma. Naša misija je razvijati proizvode koji će Vam omogućiti najviši nivo kvalitete spavanja, nastojeći time podići i ukupnu kvalitetu Vašega življenja.

Primjenom inovativnih tehnologija (rješenja) i upotrebom materijala najnovije generacije želimo u vaše spavaće sobe prenijeti kvalitetu spavanja kakvu zaslužujete. Naš tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom na području zdravog spavanja razvoju proizvoda pristupa vrlo studiozno, uzimajući u obzir karakteristike proizvoda koje moraju biti zadovoljene da bi isti bio superioran u svakom pogledu. Ergonomičnost, anatomske karakteristike, ekološka prihvatljivost, prirodni materijali, natprosječna trajnost, udobnost, briga o zdravlju sve su to svojstva koje naši proizvodi posjeduju.

Jedna od najbitnijih odrednica našeg poslovanja je i educirati Vas o zdravom spavanju te o proizvodima koji istome doprinose, a kako bi svoje znanje mogli maksimalno iskoristiti prilikom odabira za Vas optimalne izvedbe madraca, podnice, kreveta, jastuka ili bilo koje druge opreme za spavanje. Smatramo da vrlo velika ponuda različitih proizvoda na tržištu, vrlo često u najmanju ruku upitne kvalitete i konstrukcije, može lako utjecati na krivi odabir. Poseban naglasak želimo dati ispravnoj konstrukciji i izvedbi proizvoda, temeljenoj na stručnosti našega razvojnog tima, poštivanju normi i pravila, te ostalim unaprijed definiranim tehničkim zahtjevima.

Želimo Vam ponuditi samo proizvode za koje i sami vjerujemo da zadovoljavaju najstroža mjerila kvalitete. Najviše pozornosti namijenjeno je upravo Vama, Vašim potrebama i željama. Saslušat ćemo svaku Vašu želju i potražiti način kako da je u najvećoj mjeri i ispunimo. Usmjerenost na Vaše potrebe i zadovoljstvo najvažnije su vrijednosti prema kojima mjerimo i određujemo svoju ukupnu uspješnost.

Mi brinemo o Vašim snovima!