Dječji madrac od HR pjene VIGO

Dječji – baby madrac od visoko elastične HR pjene i sa SILVER skidivom i perivom troslojnom proštepanom navlakom.

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

U slučaju da želite naručiti veću količinu, molimo Vas da nas kontaktirate:
099-743-5038
san@san.hr

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 703000 Kategorije: ,

Opis

Osnovu ovog iznimno kvalitetnog dječjeg madraca čini jezgra od visoko elastične HR pjene gustoće 35 kg/m3. HR pjenu karakteriziraju visoki stupanj elastičnosti, otpornost na deformacije i ulegnuća, trajnost te prije svega izvrsna svojstva točkastog podupiranja. Ovaj tip pjene je zbog svoje strukture otvorenih ćelija vrlo prozračan te zato omogućava kvalitetnu cirkulaciju zraka, a što je jedan od osnovnih preduvjeta higijene i zdrave mikroklime spavanja. Madrac Vigo zbog svih navedenih posebnosti HR pjene za Vaše dijete osigurava komfor, kvalitetnu anatomsku potporu i udobnost spavanja na najvišem nivou.

HR pjena ugrađena u Vigo ima još jednu bitnu značajku, a to je njezina ekološka prihvatljivost te ujedno i posjeduje certifikat ÖKO TEX 100 klase 1 – pogodan za bebe. Radi se o specijalnoj visokokvalitetnoj pjeni koja se dobiva hladnim postupkom na bazi vode i ne sadrži nikakve štetne kemikalije, zbog čega je izvrsnih antialergijskih svojstava. Zahvaljujući svojoj unutarnjoj strukturi hladno lijevana pjena posjeduje izvrsnu sposobnost cirkulacije i protoka zraka, onemogućavajući tako nakupljanje vlage u madracu.

Prozračnost, pravilno podupiranje, skidiva i periva navlaka, antibakterijska i antialergijska svojstva te certifikati ugrađenih materijala glavne su karakteristike svakog kvalitetnog pa tako i ovog dječjeg madraca.

Završni sloj jedinstvene Silver prošivene navlake izrađene na bazi srebra znatno poboljšava kvalitetu madraca Vigo. Poznato je da se srebro od davnina koristilo za zaštitu spremnika vode od napada bakterija. Ista svojstva i učinci koriste se sada i u Silver navlaci koja zbog toga ima izuzetna prirodna antibakterijska i antialergijska svojstva. Uz odlična svojstva otpuštanja vlage takva navlaka u kombinaciji s gore opisanom HR pjenom zbog svega navedenoga ne dozvoljava razvoj štetnih mikroba, plijesni, spora, grinja i sl. te je zaslužna za toliko bitnu suhu i zdravu klimu u krevetu Vašeg djeteta. Silver navlaka posjeduje i antistatička svojstva te zbog istih neutralizira statički elektricitet. Dokazano je da statički elektricitet negativno utječe na dubok i miran san i često se nakuplja u krevetu prilikom igre djeteta u samome krevetu ili u samome djetetu tijekom dana. Neutralizacijom statičkog elektriciteta smanjuje se i nakupljanje prašine u krevetu čime se još više doprinosi higijeni spavanja.

Zbog bolje cirkulacije zraka ovaj madrac obavezno koristiti u kombinaciji s letvičastom elastičnom podlogom (BabyFlex ili sl.).

Spomenute sve pozitivne osobine madraca Vigo iznimno su bitne za osiguranje mirnog i spokojnog sna Vašega djeteta te prije svega zbog važnosti sna, za njegov pravilan i zdrav razvoj.

Također i svi ugrađeni tekstilni materijali certificirani su prema međunarodnom standardu kvalitete ÖKO TEX 100 klase 1 (posebno pogodan za malu djecu i bebe) dok HR pjena uz navedeni posjeduje i CertiPUR certifikat (više o ovim standardima informirajte se u izborniku „O nama“).

Jezgra:

  • visoko elastična HR pjena gustoće 35 kg/m3, visine 13 cm

Navlaka:

  • kvalitetno troslojno SILVER pletivo prošiveno s izuzetno prozračnim i voluminoznim klima-vlaknima (100% PES)
  • antialergijskih i antibakterijskih karakteristika
  • skidiva pomoću zatvarača ušivenog na njezine sve 4 strane te periva na 60 °C
  • iznimnih higijenskih svojstava
  • pogodna za bebe (posjeduje certifikat ÖKO TEX 100 klase 1)

 

Tvrdoća madraca: srednja

Preporučena težina spavača: od 0 do 70 kg

Dodatne informacije

Dužina (cm)

125, 135, 120, 140, 160, 180, 190, 200

Širina (cm)

50, 65, 60, 70, 80, 90

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.