Drveni dječji krevet kućica MONTESSORI DUO

790,82  (5.958,43 kn) 1.427,30  (10.753,99 kn)

Ovaj robustan dječji krevetić skandinavskog stila osigurati će Vašem djetetu maštovite snove i opušten san, a tijekom dana pretvoriti će se u idealno mjesto za igru.

Za cijenu odaberite u nastavku:
Obriši

U slučaju da želite naručiti veću količinu, molimo Vas da nas kontaktirate:
099-743-5038
san@san.hr

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 472000 Kategorije: ,

Opis

MONTESSORI DUO je izrađen od visokokvalitetnog prirodnog punog jelovog drva I klase te je izrazito stabilne, robustne i za djecu sigurne konstrukcije (možete bez problema sjediti ili ležati na krevetu s djetetom). Dodatnoj sigurnosti svakako doprinosi i zaštitna letvičasta ograda visine 40 cm koja će spriječiti da Vaše dijete prilikom spavanja ispadne iz kreveta. Drveni elementi kreveta su glatko obrađeni, a rubovi su zaobljeni. Drvo posjeduje FSC certifikat čime je osiguran održiv razvoj u upravljanju šumama. Zbog logične i jednostavne konstrukcije lako se i brzo sastavlja.

Glavna karakteristika ovoga kreveta je dodatna ladica izrađena od kvalitetne troslojne oplemenjene iverice (iverala) koja se nalazi ispod glavnog kreveta te se vrlo lako izvlači i natrag uvlači pod krevet. Namjena ladice je ili dodatni pomoćni ležaj ili prostor za pohranu stvari (namjenu je potrebno definirati kod narudžbe).

MONTESSORI DUO izrađuje se u više boja ovisno o željama. Korištena bojila su na bazi vode i što je vrlo važno prikladna su i odobrena za upotrebu na dječjim proizvodima. Podnica (poprečne letvice) sastavni je dio kreveta. Položaj kraće letvičaste ograde može biti slijeva, sdesna ili obostrano (otvor na sredini) (kod narudžbe potrebno naznačiti u napomeni). Poseban niski ulaz osigurava slobodu ulaženja i izlaženja u krevet bez pomoći odraslih. Krevet je 34 cm odignut od poda čime je omogućena nesmetana cirkulacija zraka kroz madrac te je osigurana sigurna visina za Vaše dijete.

 

Uz ovaj krevet nudimo i 3 tipa madraca (krevet se može kupiti i bez madraca):

  1. TIP MADRAC OD HR PJENE visine 13 cm
  • jezgra od visoko elastična hladno lijevane HR pjene
  • skidiva i periva proštepana navlaka od kvalitetnog dvoslojnog pletiva (ÖKO TEX 100 certifikat klase 1 – pogodan za bebe)
  1. TIP MADRAC S KLASIČNOM JEZGROM „BASIC“ visine 17 cm
  • pogledajte ovdje
  • prilagođene visine
  1. TIP MADRAC S DŽEPIĆASTOM JEZGROM „MOANA“ visine 18 cm
  • pogledajte ovdje
  • nosivost madraca prilagođena je njegovoj dimenziji

 

Ovaj izrazito dopadljiv, dojmljiv i funkcionalan krevetić sa skandinavskim elementima dizajna u kombinaciji s nizom drugih osobina koje će Vas i Vaše dijete oduševiti pravi je odabir za sretno i sigurno djetinjstvo. Ladica kao pomoćni ležaj osigurati će blizinu Vašem djetetu prilikom uspavljivanja dok će Vam kao prostor za pohranu omogućiti lako pospremanje dječje sobe. Prednje i stražnja ograda se mogu u određenom trenutku po potrebi skinuti tako da Vaše dijete dobije više slobode i prostora.

 

 

Dostupne boje: natur (lak), bijela, ružičasta (roza), svjetloplava, svjetlosiva, lazure (orah, bukva, tikovina, hrast, trešnja…) (kod narudžbe boju lazure definirati u napomeni)

 

 

Standardne dimenzije glavnoga kreveta Montessori Duo (cm)_dimenzije pomoćnog ležaja (cm)*: 140x70_130x70 / 160x80_150x80 / 180x80_170x80 / 200x90_190x90

(dimenzije ležaja – madraca)

* u slučaju opcije ladice kao pomoćnog ležaja

 

Vanjske dimenzije kreveta Montessori Safe (cm): 149x77x170 / 169x87x185 / 189x87x185 / 209x97x190

(dužina x širina x visina)

 

Vanstandardne dimenzije – Da (na upit)

 

 

Nosivost kreveta: 180 kg

 

* slika proizvoda je simbolična / s obzirom na proizvodnju po narudžbi gotov proizvod nije 100 % identičan onome na slici

* s obzirom da se radi o dva različita materijala (bojano puno drvo i oplemenjeni iveral), moguća su odstupanja u nijansi između ladice i ostatka kreveta

Dodatne informacije

Dužina (cm)

140, 160, 180, 200

Širina (cm)

70, 80, 90

Ladica

Spremište, Pomoćni ležaj

Madrac

NE, TIP 1, TIP 2, TIP 3

Madrac za pomoćni ležaj

DA, NE

Boja

Natur (Lak), Bijela, Ružičasta, Svjetloplava, Svjetlosiva, Lazura

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.