Akcija

Nadmadrac ARTEMIS

374.00 kn1,658.00 kn

Prilagodljiva „jezgra“ izrađena od memorijske (visco) pjene debljine 3 cm doprinosi rasterećenju pritiska te Vam omogućava gotovo pa bestežinski osjećaj prilikom ležanja.

Za cijenu odaberite u nastavku:
Obriši

U slučaju da želite naručiti veću količinu od odabrane, molimo Vas da nas kontaktirate:
099-743-5038
san@san.hr

SKU: 222000 Kategorija:

Opis

Pod utjecajem tjelesne topline i težine memorijska pjena omekšava i precizno se prilagođava Vašem tijelu. Nadmadrac ARTEMIS u potpunosti se prilagođava konturama tijela te u kombinaciji s kvalitetnim madracem doprinosi dodatnom komforu i udobnosti spavanja uz pravilno podupiranje Vaše kralježnice.

Za dodatnu mekoću, prozračnost i higijenu zaslužna je kvalitetna antibakterijska i antialergijska navlaka od dvoslojnog pletiva prošivenog s voluminoznim „klima vlaknima“. Takva navlaka odlično raspodjeljuje vlagu, jako je brzo otpušta, time pomaže tijelu da diše te zbog toga stvara suhu i zdravu klimu spavanja. Navlaka se može dodatno skidati i prati što ovom proizvodu daje iznimna higijenska svojstva.

 

Sastav jezgre: memory visco – elastična pjena

Sastav navlake:  pletivo_100 % PES (Poliester) / „klima vlakna“ 300 g/m2_100 % PES (Poliester)

Održavanje navlake: periva na 40°C

Namjena: kao podloga za povremeno spavanje na garnituri, kauču, trosjedu i sl., kao opcija za znatno poboljšanje komfora i udobnosti postojećeg ležaja-madraca, za poravnanje neravnina i ulegnuća na postojećem starijem madracu, kao dodatna zaštita za novi madrac, za poravnanje neravnina na bračnom ležaju koji se sastoji od dva madraca (posebno sredine), kao antidekubitalna podloga

 

Raspoložive dimenzije:

  • 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 x 190 / 200 / 210 cm
  • 60 x 120 cm, 70 x 140 cm
  • vanstandardne dimenzije na upit

Visina nadmadraca: 6 cm

 

Certificirani materijali ugrađeni u ovaj proizvod dodatna su garancija njegove sigurnosti i neštetnosti za zdravlje.

Sve pjene (spužve) od kojih se sastoje naši proizvodi posjeduju CertiPUR® certifikat, koji dokazuje da iste ne sadrže bilo kakve štetne tvari po ljudski organizam, a s kojima bi prilikom normalnog korištenja mogli doći u kontakt. CertiPUR® garantira i da su sve pjene apsolutno sigurne za upotrebu, te nisu štetne po okoliš (https://certipur.us/).

Sva pletiva od kojih su izrađene navlake u skladu su s OEKO-TEX® Standardom 100 klase 1, a koji je garancija da ista ne sadrže bilo kakve štetne kemikalije, da mogu biti u dodiru s kožom te da su obzirom na klasu 1 primjerena i za korištenje kod proizvoda namijenjenih za bebe.

Uz CertiPUR® certifikat sve pjene također su sukladne i sa zahtjevima OEKO-TEX® Standarda 100 klase 1, a koji dodatno garantira sigurnost njihovog korištenja. Pjene udovoljavaju visokim zdrastvenim kriterijima, bitnima za zdravlje čovjeka kao i za zaštitu okoliša te se iste također mogu koristiti i za dječje tj. proizvode za bebe.

Dodatne informacije

Dimenzije N/A
Dužina (cm)

, , , ,

Širina (cm)

, , , , , , , , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.