Nadmadrac BAMBOO DuoCell

129,28  (974,06 kn) 326,33  (2.458,73 kn)

METZELER DUOCELL® specijalna visoko elastična HR pjena visoke kvalitete i povećane gustoće (50 kg/m3) svrstava ovaj nadmadrac u posebno kvalitetne proizvode.

Za cijenu odaberite u nastavku:
Obriši

U slučaju da želite naručiti veću količinu, molimo Vas da nas kontaktirate:
099-743-5038
san@san.hr

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 282000 Kategorija:

Opis

Iznimna svojstva DUOCELL® pjene postignuta su ravnomjernom raspodjelom (50 / 50) velikih i malih ćelija, unutar same njezine strukture. Dok velike ćelije osiguravaju idealnu raspodjelu pritiska tijela na samu pjenu, male ćelije dodatno uravnotežuju taj pritisak. Time ova specijalna pjena pruža izuzetno dobru, pravilnu potporu prilikom spavanja te zbog svoje udobnosti i opuštajući osjećaj. Uz navedena pozitivna djelovanja ova pjena je i vrlo elastična, trajna i prozračna, s izraženim antialergijskim svojstvima što je trenutno svrstava u sam vrh ponude. Sve navedeno osigurava ispravno podupiranje i rasterećenje tijela spavača, udobnost, dugotrajnost te higijenu i svježinu na najvišem nivou.

Skidiva i periva navlaka ovoga nadmadraca izrađena je od prirodnog, vrlo kvalitetnog BAMBOO dvoslojnog pletiva. Ovaj materijal je proizveden iz celuloze bambusa te ima prirodna antibakterijska i antialergijska svojstva (nije tretiran kemikalijama). Vlakna od bambusa ovome pletivu daju izrazitu izdržljivost, prozračnost i mekoću. Navlaka upija vlagu, vrlo se brzo suši, time pomaže tijelu da diše te stvara suhu i zdravu klimu spavanja. Ova koži ugodna navlaka time nudi potpunu ugodnost svima koji se tijekom noći znoje. Zbog svih navedenih svojstava ova navlaka niti nakon dugogodišnjeg korištenja i pranja ne gubi na kvaliteti.

 

Sastav jezgre: METZELER DUOCELL® visoko elastična HR („High Resilience“) pjena

Sastav navlake: 63 % PES (Poliester) ; 37 % CV (Bambus celulozna viskoza)

Održavanje navlake: periva na 40°C

Namjena: kao podloga za povremeno spavanje, kao opcija za znatno poboljšanje komfora i udobnosti postojećeg ležaja-madraca, za poravnanje neravnina i ulegnuća na postojećem starijem madracu, kao dodatna zaštita za novi madrac

 

Raspoložive dimenzije:

  • 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 x 190 / 200 / 210 cm
  • vanstandardne dimenzije na upit

Visina nadmadraca: 5.5 cm

 

Certificirani materijali ugrađeni u ovaj proizvod dodatna su garancija njegove sigurnosti i neštetnosti za zdravlje.

Sve pjene (spužve) od kojih se sastoje naši proizvodi posjeduju CertiPUR® certifikat, koji dokazuje da iste ne sadrže bilo kakve štetne tvari po ljudski organizam, a s kojima bi prilikom normalnog korištenja mogli doći u kontakt. CertiPUR® garantira i da su sve pjene apsolutno sigurne za upotrebu, te nisu štetne po okoliš (https://certipur.us/).

Sva pletiva od kojih su izrađene navlake u skladu su s OEKO-TEX® Standardom 100 klase 1, a koji je garancija da ista ne sadrže bilo kakve štetne kemikalije, da mogu biti u dodiru s kožom te da su obzirom na klasu 1 primjerena i za korištenje kod proizvoda namijenjenih za bebe.

Uz CertiPUR® certifikat sve pjene također su sukladne i sa zahtjevima OEKO-TEX® Standarda 100 klase 1, a koji dodatno garantira sigurnost njihovog korištenja. Pjene udovoljavaju visokim zdrastvenim kriterijima, bitnima za zdravlje čovjeka kao i za zaštitu okoliša te se iste također mogu koristiti i za dječje tj. proizvode za bebe.

Dodatne informacije

Dimenzije N/A
Dužina (cm)

190, 200, 210

Širina (cm)

100, 120, 140, 150, 160, 180, 200, 80, 90

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.