Akcija

Nadmadrac LIRA

268.00 kn1,042.00 kn

Zbog svoje jedinstvene „open-cell“ strukture te poboljšanih svojstava nastalih specijalnim tehnološkim postupkom, visoko elastična HR pjena ovaj nadmadrac čini iznimno kvalitetnim proizvodom.

Za cijenu odaberite u nastavku:
Obriši

U slučaju da želite naručiti veću količinu od odabrane, molimo Vas da nas kontaktirate:
099-743-5038
san@san.hr

SKU: 202000 Kategorija:

Opis

Ovaj bazni model nadmadraca u svojoj osnovi ima visoko elastičnu HR pjenu gustoće 30 kg/m3. Specijalnim postupkom izrade tzv. hladnim lijevanjem kod ove pjene postignuta su poboljšana svojstva u odnosu na običnu PU pjenu koja još uvijek prevladava kod većine proizvođača. HR pjena je pjena novije generacije te je zbog posebnog rasporeda strukturnih ćelija znatno prozračnija, elastičnija i trajnija od obične PU pjene. Ono što na prvu možemo osjetiti kod ležanja na ovome nadmadracu je poboljšana udobnost koju HR pjena pruža. Spomenuta prozračnost omogućava optimalnu i zdravu klimu spavanja dok njezina antialergijska svojstva doprinose higijeni i zaštiti spavaća.

Za površinsku mekoću i prozračnost te dodatnu trajnost cijeloga nadmadraca zadužena je navlaka od kvalitetnog dvoslojnog pletiva. Navlaka je antialergijska i antibakterijska, može se dodatno skidati i prati te time osigurava iznimna higijenska svojstva ovom proizvodu. Materijal navlake nije tretiran štetnim kemikalijama što dokazuje posjedovanje certifikata ÖKO TEX 100 klase 1 – pogodan za bebe.

 

Sastav jezgre: visoko elastična HR („High Resilience“) pjena

Sastav navlake:  100 % PES (Poliester)

Održavanje navlake: periva na 40°C

Namjena: kao podloga za povremeno spavanje na garnituri, kauču, trosjedu i sl., kao opcija za znatno poboljšanje komfora i udobnosti postojećeg ležaja-madraca, za poravnanje neravnina i ulegnuća na postojećem starijem madracu, kao dodatna zaštita za novi madrac, za poravnanje neravnina na bračnom ležaju koji se sastoji od dva madraca (posebno sredine)

 

Raspoložive dimenzije:

  • 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 x 190 / 200 / 210 cm
  • 60 x 120 cm, 70 x 140 cm
  • vanstandardne dimenzije na upit

Visina nadmadraca: 3.5 cm

 

Certificirani materijali ugrađeni u ovaj proizvod dodatna su garancija njegove sigurnosti i neštetnosti za zdravlje.

Sve pjene (spužve) od kojih se sastoje naši proizvodi posjeduju CertiPUR® certifikat, koji dokazuje da iste ne sadrže bilo kakve štetne tvari po ljudski organizam, a s kojima bi prilikom normalnog korištenja mogli doći u kontakt. CertiPUR® garantira i da su sve pjene apsolutno sigurne za upotrebu, te nisu štetne po okoliš (https://certipur.us/).

Sva pletiva od kojih su izrađene navlake u skladu su s OEKO-TEX® Standardom 100 klase 1, a koji je garancija da ista ne sadrže bilo kakve štetne kemikalije, da mogu biti u dodiru s kožom te da su obzirom na klasu 1 primjerena i za korištenje kod proizvoda namijenjenih za bebe.

Uz CertiPUR® certifikat sve pjene također su sukladne i sa zahtjevima OEKO-TEX® Standarda 100 klase 1, a koji dodatno garantira sigurnost njihovog korištenja. Pjene udovoljavaju visokim zdrastvenim kriterijima, bitnima za zdravlje čovjeka kao i za zaštitu okoliša te se iste također mogu koristiti i za dječje tj. proizvode za bebe.

Dodatne informacije

Dimenzije N/A
Dužina (cm)

, , , ,

Širina (cm)

, , , , , , , , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.