ORTHO Futura

22,96  (172,99 kn)

ORTHO Futura zbog svojeg posebnog oblika te jezgre izrađene od kombinacije memorijske i visoko elastične HR pjene spada u anatomski prilagodljive jastuke. Savršeno se dobro prilagođava području vratne kralježnice, rasterećuje okolne mišiće te time osigurava pravilno podupiranje i miran san. Kanali duž cijele širine ovome jastuku daju dodatnu prozračnost i svježinu, a posebnim rasporedom i mogućnost korištenja tvrđe ili mekše strane jastuka.

U slučaju da želite naručiti veću količinu, molimo Vas da nas kontaktirate:
099-743-5038
san@san.hr

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 523001 Kategorija:

Opis

Zbog svoje jedinstvene strukture i svojstava nastalih posebnom proizvodnom metodom, memorijska pjena kod ovoga jastuka osigurava izniman komfor spavanja. Njezina termo-elastična svojstva uslijed kombinacije djelovanja pritiska i temperature tijela doprinose tome da se jastuk pri ležanju u potpunosti prilagođava konturama te time pravilno podupire Vaš vratni dio. Jastuk se nježno oblikuje prema Vama, a nakon upotrebe se ponovno vraća u prvobitni oblik. Baza od specijalne visoko elastične HR pjene ovome jastuku daju dodatnu stabilnost i prozračnost, te prije svega dugotrajnost.

Skidiva i periva navlaka ovoga jastuka izrađena je od prirodnog, vrlo kvalitetnog BAMBOO dvoslojnog pletiva. Ovaj materijal je proizveden iz celuloze bambusa te ima prirodna antibakterijska i antialergijska svojstva (nije tretiran kemikalijama). Vlakna od bambusa ovome pletivu daju izrazitu izdržljivost, prozračnost i mekoću. Navlaka upija vlagu, vrlo se brzo suši, time pomaže tijelu da diše te stvara suhu i zdravu klimu spavanja. Zbog svih navedenih svojstava ova navlaka niti nakon dugogodišnjeg korištenja i pranja ne gubi na kvaliteti.

 

Dimenzija jastuka (cm): D 53 x Š 33 x V 12

Tvrdoća: srednje tvrdi
Sastav jezgre: memory visco – elastična pjena / visoko elastična HR pjena
Sastav navlake: 63 % PES (Poliester) ; 37 % CV (Bambus celulozna viskoza)
Održavanje navlake: periva na 40°C
Namjena: primjeren za osobe koje spavaju na boku

 

Certificirani materijali ugrađeni u ovaj proizvod dodatna su garancija njegove sigurnosti i neštetnosti za zdravlje.

Sve pjene (spužve) od kojih se sastoje naši proizvodi posjeduju CertiPUR® certifikat, koji dokazuje da iste ne sadrže bilo kakve štetne tvari po ljudski organizam, a s kojima bi prilikom normalnog korištenja mogli doći u kontakt. CertiPUR® garantira i da su sve pjene apsolutno sigurne za upotrebu, te nisu štetne po okoliš (https://certipur.us/).

Sva pletiva od kojih su izrađene navlake u skladu su s OEKO-TEX® Standardom 100 klase 1, a koji je garancija da ista ne sadrže bilo kakve štetne kemikalije, da mogu biti u dodiru s kožom te da su obzirom na klasu 1 primjerena i za korištenje kod proizvoda namijenjenih za bebe.

Uz CertiPUR® certifikat sve pjene također su sukladne i sa zahtjevima OEKO-TEX® Standarda 100 klase 1, a koji dodatno garantira sigurnost njihovog korištenja. Pjene udovoljavaju visokim zdrastvenim kriterijima, bitnima za zdravlje čovjeka kao i za zaštitu okoliša te se iste također mogu koristiti i za dječje tj. proizvode za bebe.

Dodatne informacije

Dimenzije 53 × 33 × 12 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.