Podnica ModularFlex

153,85  (1.159,18 kn) 192,39  (1.449,56 kn)

Visokovrijedna vrlo napredna višezonska podnica s mogućnošću individualnog namještanja tvrdoće i u lumbalnom i u vratno-ramenom predjelu.

Za cijenu odaberite u nastavku:
Obriši

U slučaju da želite naručiti veću količinu, molimo Vas da nas kontaktirate:
099-743-5038
san@san.hr

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 305000 Kategorija:

Opis

Visina podnice: 8 cm

Broj letvica: 26 / 28

Tip madraca za koju je podnica namijenjena: primjereno za sve tipove

Raspoložive dimenzije:

  • 80, 90 x 190 / 200 / 210 cm
  • vanstandardne dimenzije na upit

Superioran novi model tzv. SOFT – HARD elastične letvičaste podloge kojega karakteriziraju savršena stabilnost, različite zone rasterećenja prilagođene ergonomiji spavača (višezonska podnica) te prije svega mogućnost individualnog namještanja tvrdoće u središnjem lumbalnom (slabinskom) i ramenom dijelu. Posebnom tehnikom moguće je podešavanje tvrdoće vratno-ramenog predjela. Mogućnost da si sami regulirate tvrdoće na svim bitnim ergonomskim zonama čine ovu podnicu iznimnim proizvodom. Zbog toga između ostaloga ova podnica može biti i rješenje za krivo odabranu tvrdoću madraca.

Poradi bolje čvrstoće okvir podnice izrađen je od višeslojnog lameliranog drveta, a elastične letvice od breze. Dekorativna silver zaštita dodatno štiti podnicu od vlage i nečistoća.

Gusto raspoređene elastične letvice pričvršćene su za okvir pomoću potpuno gibljivih elastičnih elemenata. Ti specijalni mekani gumirani nosači mogu se ugibati u nekoliko smjerova, čime je postignuta veća elastičnost i fleksibilnost letvica te se prilikom ležanja osigurava pravilno podupiranje tijela u svim njegovim položajima. Posebnim oblikom nosača koji letvicama omogućavaju da su do samoga ruba okvira postignuta je elastičnost duž čitave širine podnice te kod sjedenja na rubu kreveta ne dolazi do oštećenja madraca. Time je postignuta dodatna udobnost i zaštita za madrac.

Dodatne informacije

Dužina (cm)

190, 200, 210

Širina (cm)

80, 90

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.