Akcija

Visokokvalitetan madrac s džepićastom jezgrom ERGOMAKS

1,830.00 kn4,907.00 kn

Visokokvalitetan madrac s „Compact“ džepićastom jezgrom, sisal vlaknima, 5-zonskom profiliranom visoko elastičnom HR pjenom te navlakom od prirodnog pamuka.

Za cijenu odaberite u nastavku:
Obriši

U slučaju da želite naručiti veću količinu od odabrane, molimo Vas da nas kontaktirate:
099-743-5038
san@san.hr

SKU: 112000 Kategorija:

Opis

„Compact“ džepićasta jezgra sa čak 360 pojedinačno prilagodljivih opruga po m2, a koja čini osnovu ovoga madraca, s pravom ga svrstava u red iznimnih proizvoda najvišeg nivoa kvalitete. Veliki broj zasebno ušivenih opruga koje se jedna neovisno o drugoj adaptiraju različitim pritiscima pojedinih dijelova tijela, osiguravaju optimalnu potporu i rasterećenje bez obzira na različite pritiske i time omogućavaju miran i revitalizirajući san. Ergomaks se izrazito ergonomski prilagođava konturama Vašeg tijela, a to mu uz navedenu jezgru omogućavaju i kvalitetne obloge od sisal vlakana te 5-zonski profilirane HR pjene. Visoko elastična HR („High Resilience“) pjena je pjena poboljšanih svojstava te je u odnosu na običnu PU pjenu znatno otpornija na ulegnuća i deformacije, elastičnija je i zbog posebnog rasporeda strukturnih ćelija omogućava odličnu cirkulaciju zraka.

Sve navedene pozitivne karakteristike jezgre i obloga u međudjelovanju s izvanrednom dvoslojnom prirodno antialergijskom i antibakterijskom navlakom od čistog prirodnog pamuka i klima-vlakana, ovome madracu daju savršen komfor i udobnost. Takva navlaka odlično raspodjeljuje vlagu, vrlo se brzo suši, time pomaže tijelu da diše te u kombinaciji s ostalim prozračnim materijalima osigurava suhu i zdravu klimu spavanja, bez razvoja štetnih gljivica i plijesni. Ova izrazito mekana i koži ugodna navlaka stoga nudi potpunu ugodnost svima koji se tijekom noći znoje. Navlaka vrlo dobro podnosi pranje što garantira čistoću i higijenu na najvišoj razini.

 

Jezgra:

  • „Compact“ džepićasta jezgra s vrlo velikim brojem opruga po jedinici površine → 360 opruga / m2
  • protektor od dvostrano lateksiranih vlakana meksičke agave (tzv. Sisal)
  • komfor obloge od 5-zonske profilirane visoko elastične HR pjene
  • ojačani rubovi s okomicama od PU pjene povećane tvrdoće (4.2 kPa)

Navlaka:

  • visokokvalitetno pamučno dvoslojno pletivo (60% PES ; 40% CO), površinske mase čak 280 g/m2, prošiveno s izrazito prozračnim i voluminoznim klima-vlaknima (100% PES)
  • prirodnih antialergijskih i antibakterijskih karakteristika
  • skidiva pomoću zatvarača ušivenog na njezine sve 4 strane te periva na 40 °C
  • postojana, prozračna, koži ugodna, odličnih termoregulacijskih i higijenskih svojstava

 

Tvrdoća madraca: srednje tvrdi
Preporučena težina spavača: do 110 kg

Dodatne informacije

Dimenzije N/A
Dužina (cm)

, ,

Širina (cm)

, , , , , , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.